Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgzaken regelen bij onze huisartsenpraktijk.

LET OP: de app Medapp is een online apotheek en iets anders dan de app MedGemak. Dit staat los van onze praktijk en de fysieke apotheken in onze omgeving.

Afspraken maken met uw huisarts

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

(Herhaal)medicatie bestellen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Inzage medisch dossier

Via MijnGezondheid.net is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)
– Actueel medicatieoverzicht

U logt in met uw DigiD. Ook kunt u de app MedGemak koppelen aan mijngezondheid.net waarmee u via een vijfcijferige code inlogt via de app in uw dossier.

Online vragen stellen

Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

De app MedGemak

Met de app MedGemak heeft u 24/7 inzicht in uw zorgzaken via uw smartphone of tablet. De app MedGemak beschikt over onderstaande functionaliteiten:

– Veilig en snel inloggen via een 5-cijferige code
– Online medicatie bestellen
– Handige inneemwekker instellen
– Online afspraken maken
– Bericht sturen met bijlage

Moet ik naar de dokter?

In het patiëntenportaal MijnGezondheid.net en de bijbehorende app MedGemak vindt u de triagekoppeling ‘Moet ik naar de dokter?’. Wat houdt deze triagekoppeling in? ‘Moet ik naar de dokter?’ kan op basis van uw leeftijd, geslacht en symptomen bepalen of en zo ja, wanneer u naar de dokter moet. Makkelijk, veilig en snel. De koppeling met deze applicatie is 24 uur per dag te gebruiken en geheel beschikbaar gemaakt voor u. U heeft gemiddeld minder dan 1 minuut nodig voor het doorlopen van een digitale triage. De vragen en adviezen van ‘Moet ik naar de dokter?’ zijn gebaseerd op de geldende medische standaarden en protocollen.

 

Meer zien? Klik hier voor een informatiefilmpje (klik op “overslaan” om de reclame over te slaan).

Ondersteuning? Klik hier voor meer informatie over MijnGezondheid.net en MedGemak.

Wilt u zich aanmelden voor MijnGezondheid.net? klik dan hier.