U kunt een afspraak maken voor een consult of een visite online via het patiënt portaal: ga naar patiënt portaal.

Twijfelt u of een afspraak met de huisarts nodig is? U kunt gebruik maken van de triagetool “Moet Ik Naar De Dokter?“. U beantwoordt op uw telefoon of computer vragen op basis van de Nederlandse Triage Standaard (NTS) en krijgt een persoonlijk advies, indien mogelijk met een verwijzing naar thuisarts. Het proces is simpel. Door het invoeren van uw leeftijd en geslacht en het beantwoorden van een aantal vragen wordt u automatisch door de triage geleid. Hiermee wordt de urgentie bepaald. Binnen enkele minuten weet u of een bezoek aan de dokter nodig is.

Telefonisch kunt u met de assistente een afspraak maken via telefoonnummer 0487-521777. Afspraken worden ingepland tussen 08.00 en 12.15 uur en aan het einde van de middag tot 16.30 uur. Er is uiteraard altijd ruimte voor spoedgevallen. Voor een consult wordt 15 minuten ingepland. Indien u meerdere klachten of een klacht wilt bespreken die naar verwachting langer duurt dan 15 minuten verzoeken wij u dit kenbaar te maken bij de assistente, dan kan zij daar extra tijd voor inplannen. Indien u eerder voor eenzelfde klacht bij een huisarts bent geweest, verzoeken wij u dit aan te geven bij de assistente en proberen we een afspraak bij dezelfde huisarts in te plannen.

Andere afspraken

Bij de doktersassistente en/of de praktijkondersteuner kunt u terecht voor verschillende onderzoeken, zoals het maken van een ECG, een 24-uurs bloeddrukmeting, een audiogram, voor het zetten van injecties of het verbinden van wonden en oren uitspuiten. Deze verrichtingen worden doorgaans in de middag ingepland.